Публічна оферта

Предмет договору

1. Продавець зобов’язується на умовах та в порядку, визначених цим Договором, передати Послугу Покупцю, а Покупець зобов’язується прийняти Послугу та сплатити його вартість.

2. Послуга замовляється Покупцем виключно для особистих, сімейних, побутових потреб, не пов’язаних із здійсненням підприємницької діяльності.

3. Контент може бути використаний Покупцем виключно в особистих цілях шляхом відтворення (перегляду) виключно на обладнанні Покупця. При цьому, при використанні контенту Покупець не має права: – використовувати контент яким-небудь способом з метою передачі третім особам або забезпечення доступу третім особам до контенту; – використовувати контент в підприємницьких цілях або з метою отримання вигоди від будь-якого використання; – переробляти, поширювати, публічно показувати, публікувати в глобальній мережі Інтернет, імпортувати, здавати в прокат, публічно виконувати, повідомляти в ефір або по кабелю, доводити до загального відома контент; – розміщувати контент на будь-яких ресурсах таким чином, або вчиняти інші дії, за яких треті особи можуть отримати доступ до контенту.

4. Покупець гарантує Продавцю, що володіє необхідною дієздатністю, а також всіма правами і повноваженнями, необхідними і достатніми для укладання і виконання Договору відповідно до його умов.

Відповідальність сторін

1. Сторони несуть відповідальність передбачену чинним законодавством України та цим Договором.

2. Продавець не несе відповідальності за шкоду, яка була нанесена Покупцю внаслідок неналежного використання ним Товарів, замовлених в інтернет-магазині.

3. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов’язань за цим Договором на час дії обставин непереборної сили.

4. Всі спори та суперечки, які виникають при виконані Сторонами зобов’язань по цьому Договору, вирішуються шляхом переговорів. У випадку неможливості їх усунення, Сторони мають право звернутися за захистом своїх прав та інтересів в судовому порядку.

Строк дії договору

1. Договір діє з моменту його укладення, тобто з моменту прийняття (акцепту) Договору Покупцем, в порядку передбаченому цим Договором.

2. Договір діє до моменту повного виконання Сторонами своїх зобов’язань за Договором.

3. Сторони можуть достроково розірвати Договір за взаємною згодою.

Інші умови

1. Продавець має право в односторонньому порядку змінювати умови цього Договору, без попереднього повідомлення про це Покупця. Нова редакція цього Договору вступає в силу з моменту опублікування її на Сайті.

2. Всі інформаційні матеріали, які представлені в інтернет-магазині, носять довідковий характер та не можуть в повній мірі передати інформацію про властивості та характеристики Товару, включаючи колір, розмір та форми та іншого. У випадку виникнення у Покупця питань, які стосуються властивостей, характеристик Товару та іншого, Покупець має можливість, перед оформленням замовлення, звернутися до Продавця за телефонами зазначеними на сайті для з’ясування повної інформації про Товар.